ENSIMMÄINEN KIRJA-ARVIOINTI

Rajatieto.org on tehnyt uudesta kirjastani hyvän pohdiskelevan kirja-arvioinnin omilla sivuillaan. Sydän hymyillen luin läpi koko tekstin. Suuri kiitos artikkelista Saga Malmille!

Tämän linkin kautta pääset lukemaan koko tekstin RAJATIETO.ORG 

OTTEITA ARTIKKELISTA 

Sisäinen Viisautesi: Sydämen Saaga (2019) on Reija Lammin kirjoittama kirja tietoisuuden kehitysaskeleista kohti sydäntietoisuutta. Se kertoo mahdollisuuksista ja haasteista, joita ihmisinä väistämättä kohtaamme oman matkamme varrella.

Se välittää viestiä sisäisestä valosta, joka asuu jokaisen sydämessä. Se kertoo voimasta, joka voi ohjata meitä kaikkia elämässämme. “Sydämen Saaga” on paitsi kirjan otsikko myös siinä esiintyvä symboli.

Reija Lammi päätyi henkiselle polulle vuonna 2010 nähtyään unen, jossa hän astui sisään kirkkaan hohtaviin valokenkiinsä. Hän tunsi sydämessään tarpeen jakaa omat tietonsa. Tästä sai alkunsa Sydämen Saaga -koulutus, joka on nyt yksien kansien välissä.” 

Saga Malmi – 2019 / Rajatieto.org

OTTEITA ARTIKKELISTA 

Sydäntietoisuudesta seuraa sydämestään eläminen sekä toimiminen. Elämä eletään ja luodaan tässä ja nyt. Taivas on mahdollista tuoda maan päälle, ja elämän oppikouluista voi valmistua! Tämä on erittäin mielenkiintoinen kirja. Lukulistalle.

Saga Malmi – 2019 / Rajatieto.org

MITEN PÄÄSET KÄSIKSI KIRJAAN? 

Uuden kirjani voi hankkia itselleen joko Bod.fi -sivujen kautta tai erilaisille messuille osallistumalla, jossa kirjan pääsee hankkimaan minulta itselleen henkilökohtaisella nimikirjoituksella. 

Osta kirja omaksi BOD:FI 

Tämän lisäksi kirjani on saatavilla jo useassa eri kirjastossa ympäri suomea ja kirjan saa lainalle jo ainakin näistä alla olevista kirjastoista. Kaukolainaaminen onnistuu myös sujuvasti ja jos kirjaa on haastava saada itselleen, niin tee kirjasta oman kaupunkisi kirjastoon hankintapyyntö. 

KIRJASTOT

Kurikan kaupungin kirjasto
Seinäjoen kaupungin kirjasto 
Pihlavan kirjasto (Pori ja Nakkila)
Rauman kirjasto
Turun kaupunginkirjasto
Kaarinan pääkirjasto
Joensuun pääkirjasto
Kotkan pääkirjasto
Elimäen kirjasto

Mukavia lukuhetkiä kaikille toivotellen!