KIRJA- ARVONTA JA UUDEN RUNOKIRJANI ESITTELY 

Uunituore englanninkielinen runokirjani on juuri julkaistu ja se on saatavilla BoD.fi sivuilla kaikille halukkaille. Uuden ruonokirjani kunniaksi halusin järjestää pienen arvonnan ja alla olevalla videolla kerron hieman lisää kirjassa olevan runon synnystä ja kaikista niistä tapahtumista, jotka viimein johtivat tämän uuden runokirjan syntyyn. Mukavia katseluhetkiä toivotellen! 

Muista käydä laittamassa kommenttisi joko Youtube videoni alle Youtubeen, yritykseni Facebook-sivuille ARVONTA -postauksen alle tai tämän blogipostauksen alle, niin pääset mukaan lokakuun alussa tehtävään arvontaan mukaan!

Arvonta on voimassa 30.9.2019 saakka ja siihen mennessä kommenttinsa jättäneet pääsevät mukaan kirjan arvontaan! 

Jos et malta odottaa arpaonneasi niin kirjan pääsee helposti tilaamaan myös alla olevan linkin kautta Bod.fi sivuilta:
PERMISSION – runokirja

Onnea kaikille arvontaan ja mukavia lukuhetkiä teille, jotka päätätte hankkia kirjan jo nyt itsellenne!