UUDET HOITOAJAT SAATAVILLA

Sydämen Saaga hoidot tulevat jälleen saataville lokakuun 2019 alusta, joten sydämellisesti tervetuloa rentoutumaan ja tutustumaan itseesi paremmin. Tähän alle olen liittänyt muutaman esittely videon hoidoista, joiden myötä pääset arvioimaan paremmin mikä hoito olisi sinulle juuri tuolla hetkellä paras. Mukavia katseluhetkiä toivotellen! 

SYDÄMEN SAAGA HOITOJEN YLEINEN ESITTELYVIDEO

CHAKRA BALANCE HOIDON ESITTELYVIDEO 

HEART BALANCE HOIDON ESITTELYVIDEO

AROMA BALANCE HOIDON ESITTELYVIDEO

SAATAVILLA OLEVAT HOITOAJAT

Tulen laittamaan saatavilla olevat hoitoajan yritykseni KAUPPA- sivuilleni, josta hoitoaika on helppo varata itselleen. Oman palkkatyöni vuoksi ajat tulevat saataville hieman viiveellä, mutta uusa aikoja ilmestyy saataville aina, kun vain saan palkkatyöstä vapaat päivät selville. Alla olevan linkin kautta pääset varaamaan oman hoitoaikasi itsellesi ja muista oston jälkeen laittaa minulle viestiä, minkä hoidon valitsit itsellesi. 

HOITOAJAT LÖYVÄT TÄÄLTÄ

Sydämellisesti tervetuloa hoitoihini tänne Jyväskylään! 

Reija Lammi
www.reijalammi.com