SYDÄENERGIASI KASVUN VAIKUTUKSET

Tässä alla olevassa videossa jaan yhden hoitokokemuksen Chakra Balance hoidostani ja tuon esiin symbolisen tarinan muodossa mitä meille tapahtuu, kun oma sydänenergiamme alkaa puskemaan vahvemmin esiin olemuksestamme. Mukavia katseluhetkiä videon äärelle toivotellen! 

SYDÄMEN SAAGA HOIDOT 

Sydämen Saaga hoidot ovat saatavilla yritykseni verkkokaupassa KAUPPA sivuilla- Saatavilla on kolme hieman toisistaan eroavaa hoitomenetelmää, jotka pureutuvat olemukseemme hieman eri näkökulmista. Jos et ole vielä päässyt kokeilemaan hoitojani, niin olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut tutustumaan hoitoihini. Tästä alta pääset lukemaan hoidoista lisää. Jokaisessa vapaan hoitoajan ohessa on mukana esittelyvideot kaikista kolmesta hoidostani. 

SYDÄMEN SAAGA HOIDOT