SIELUNKUMPPANIT

Mitä tietoisemmaksi kasvamme ja mitä avoimemmaksi avaamme sydämemme, sitä suuremmalla voimalla erilaiset sielunkumppanit tuntuvat  saapuvan elämäämme. Tämä tietynlainen vetovoima kahden ihmisen välillä on kuitenkin tärkeää, jotta pääsisimme oppimaan lisää uusia asioita itsestämme ja elämästä yleisesti. Alla olevalla videolla tuon esiin omia ajatuksiani sielunkummapuuksista ja niiden intensiivisyydestä. Mukavia katseluhetkiä toivotellen!

PERMISSION – RUNOKIRJA

Syyskuun alussa 2019 julkaistu englanninkielinen runokirjani PERMISSION kertoo yhdenlaisen tarinan sielunkumppanin kohtaamisesta sekä kaikista niistä tunteista, joita nousee usein esiin tällaisen henkilön kohdatessamme. Kirjaan pääset tutustumaan hieman lähemmin tämän alla olevan linkin kautta:

PERMISSION – runokirja 

Mukavia lukuhetkiä myös runokirjani äärelle!

Sydänhalauksin, Reija