VUODEN 2020 MUUTOSENERGIA

Tuleva edessämme oleva uusi vuosi tuo mukanaan melkoisen muutosenergian siirtyessämme uuden vuosikymmenen myötä täysin uusiin energioihin. Oivalsin, että näihin vuosikymmenten vaihdoksiin on liittynyt aina valtavia muutoksia omaan elämääni liittyen, joten näihin vuosikymmenten vaihdokseen täytyy liittyä aina melkoinen muutosenergia. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

ps. pahoittelut, että videolla vuosiluvut menivät hieman sekaisin….

MUUTOSVUODET

2000- 2010 on ollut hieman kuin uuden aikakauden (vuosisadan) alkuun sopeutumista ja omien aistiemme avautumista avoimemmiksi…

2010 -2020 on ollut hieman kuin 1. Chakran oppiaikaa – olemme oppineet erilaisia uusia asioita elämästä sekä itsestämme erilaisissa yhteisöissä ja saaneet valtavasti tietoa itsellemme. Tämän viimeisen 10 vuoden aikana olemme saaneet hieman kuin vaihtoehtoja erilaisista näkökulmista ja olemme oppineet, että sen yhteisön uskomukset, jossa olemme viettäneet aikaamme, eivät ole ainoita uskomuksia maailmassa ja se on herättänyt meidät miettimään sitä mihin itse uskomme.

2020 -2030 vuosikymmen siirtää meidät 2. Chakran oppikouluihin ja siirrymme oman kehityksemme kanssa tietynlaiseen uhmaikään… emme suoraan enää ota muiden näkemyksiä itsellemme, vaan osaamme tuoda esiin jo omiakin näkemyksiämme. Tämä vuosikymmen liittyy läheisesti kahden keskisiin vuorovaikutussuhteisiin ja oppikouluihin näiden ihmisten kanssa. Yhteisössä oppiminen muuttuu niin sanotusti kahden keskiseksi oppimiseksi.

Tämä 2020 vuosi on tämän uuden vuosikymmenen ensimmäinen vuosi ja se edustaa meille alustusta ja sopeutumista uusiin energioihin ja 2021 aloittaa varsinaisesti vasta tämän vuosikymmenen 1.chakran oppikoulun. Näistä asioista vielä lisää sitten myöhemmin. 

CHAKRAT JA ULOTTUVUUDET 

Olen käynyt hyvin perusteellisesti läpi kaikki seitsemän peruschakraamme sekä niiden 5 erilaista ulottuvuutta Sydämen Saaga verkkokoulutuksessa ”Opi muuntamaan värähtelyäsi”, joten jos haluat ymmärtää syvemmin mistä yllä olevassa videossa puhuin, niin olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan tuohon Sydämen Saagan toiseen koulutukseen.

OPI MUUNTAMAAN VÄRÄHTELYÄSI