OIVALLUKSIA TIETOISUUSKENTTIEN AVAUTUMISESTA

Sydämen Saaga opetusten mukaan oman fyysisen kehomme ympärillä on kerroksittain erilaisia energiakenttiä ja nämä eri energiakentät sisältävät omanlaistaan tietoisuutta- Alla olevalla videolla kerron hieman ajatuksia näistä tietoisuuskentistä ja omista oivalluksistani näiden tietoisuuskenttien avautumiseta käyttöömme. Mukavia katseluhetkiä videon pariin!

OPETUKSET ERI TIETOISUUSTASOISTA

Jos kiinnostuit videon myötä ympärillämme olevista tietoisuuskentistä ja haluaisit oppia aiheesta lisää, niin olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan Sydämen Saagan toiseen verkkokoulutukseen ”Opi muuntamaan värähtelyäsi”. Tuon koulutuksen aikana saat hyvin kattavan käsityksen omista energiakentistämme ja tietoisuustasoista noissa energiakentissämme. Voit lukea koulutuksesta lisää alla olevan linkin kautta:

OPI MUUNTAMAAN VÄRÄHTELYÄSI

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Halauksin, Reija