YHDISTYMINEN

Joulukuun kiviennuste tuo esiin teeman yhdistymisestä ja alla olevalla videolla tuonkin esiin millaisesta yhdistymisesta onkaan kyse. Matka, jonka olemme tehneet oman itsemme kanssa on ollut huikeaa viimeisten vuosien aikana ja kaikki nuo kokemukset ovat muovanneet itsellemme tietynlaisen uuden ymmärryksen itsestämme esiin. Videolta pääset kuulemaan lisää mitä kaikkea joulukuun energiat tuovat mukanaan elämääsi. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!

OMIEN LAHJOJEN OIVALTAMINEN

Omien lahjojen oivaltaminen ei useinkaan tapahtu yhden yön aikana, vaikka se hyvin mahdollista onkin. Usein kuitenkin oivallamme omat kykymme tekemisen kautta sekä erilaisten oivallusten kautta noiden uusien kokemusten äärellä. Jos haluat saada vahvistusta jo olemassa oleville lahjoillesi tai kaipaat lisäoivalluksia sisäisille pohdinnoillesi, niin olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut palvelujeni pariin. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan palveluihini paremmin:

VERKKOKAUPPA

Sydänhalauksin, Reija