TERVETULOA VUOTEEN 2020

Alla olevalla videolla kerron hieman muutamista tärkeistä elementeistä tämän uuden vuoden alkuun, jotka auttavat sinua aloittamaan tämän uuden vuoden sekä vuosikymmenen parhaalla mahdollisella tavalla. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!

HALUT vs TARPEET

Tässä vuoden ensimmäisen kuukauden alussa on tärkeää selkeyttää itselleen oman elämänsä tavoitteet. On hyvin tärkeää erottaa toisistaan omat halut, jotka nousevat egomme luomista mielikuvista sekä omat tarpeemme, jotka todella auttaisivat meitä kasvamaan ihmisinä eteenpäin. Tarjoan sinulle mahdollisuuden tutustua omaan itseesi syvemmin Sydämen Saaga koulutusten myötä, joten olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan tarjolla oleviin koulutuksiin tai hoitohetkiin. 

SYDÄMEN SAAGA VERKKOKAUPPA