VUODEN 2020 KIVIENNUSTE

Tässä alla olevassa videossa kerron koko 2020 vuoden kuukausiennusteet sekä jokaisen kuukauden omat kivienergiat. Videolla kerron lyhyesti teemat kuukausittain ja aikaisempien vuosien mukaan teemat tarkentuvat lähempänä kutakin kuukautta ja jokaista yksittäistä kuukausiennustetta tulevan vuoden aikana. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!

MAHDOLLISUUDET JA HAASTEET

Vuosi 2020 tuo elämäämme mukaan suuren määrän mahdollisuuksia sekä haasteita. Oma onnistumisemme tulevana vuonna tulee olemaan kiinni paljon siitä, miten  rehellisiä osaamme olla omille tunteillemme ja mitä selkeämmin osaamme kuunnella sydäntämme. Jos sinusta tuntuu, että haluaisit tutustua itseesi syvemmin ja oppia uusia asioita itsestäsi, niin olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan Sydämen Saaga verkkokoulutusten pariin

SYDÄMEN SAAGA VERKKOKOULUTUKSET