RAKKAUSENERGIA MAADOITTUMINEN OSAKSI KEHOAMME

Helmikuu tuo elämäämme hyvin tunnerikkaan kuukauden ja riippuen hieman siitä millaisten asioiden kanssa olet tekemisissä omassa elämässäsi, omasta kuukaudestasi voi tulla joko hyvin rakkaudellinen tai vastavuoroisesti haastava tunneteemoiltaan. Oheisesta videosta pääset kuulemaan hieman lisää aiheesta. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!

OMAN ITSESI SYVEMPI YMMÄRTÄMINEN

Jos itseesi tutustuminen on ollut ajankohtainen kohdallasi viimeisten kuukausien tai vuosien aikana, niin suosittelen sinulle lukemaan viime keväänä julkaistun ensiteokseni SISÄINEN VIISAUTESI. Tämä kirja antaa sinulle mahdollisuuden oivaltaa uusia asioita elämästäsi ja antaa vahvistuksia sinulle niihin asioihin, joita olet saattanut miettiä itseksesi. Kirjani on saatavilla tällä hetkellä www.bod.fi sivuilla sekä omille verkkosivuillani www.reijalammi.com . Tämän lisäksi kirja on saatavilla kaikista mahdollisista verkkokirjakaupoista sekä jo yli 15 kirjastosta ympäri suomea. Joten mikä onkaan sinulle kaikista omin tapa sukeltaa kirjojen pariin niin sinulla on hyvä mahdollisuus valita oma tapasi tutustua omaan kirjaani.  Tässä alla linkki kirjan verkkokauppaan – Mukavia lukuhetkiä kirjan pariin! 

SISÄINEN VIISAUTESI – kirja