KAKSOISLIEKIT JA TOISENLAISET OPPIKOULUT

Tällä alla olevalla videolla tuon esiin omia ajatuksiani kaksoisliekeistä ja siitä millaiseen oppikouluun lähdemme itsemme kanssa, kun niin kutsuttu kaksoisliekkimme saapuu elämäämme mukaan. Mukavia katseluhetkiä videon pariin. 

OMAN TASAPAINON YMMÄRTÄMINEN

Sydämen Saagan koko symboliikka on rakentunut tuomaan esiin oman olemuksemme erilaisten osien merkityksen juurikin oman sydämemme tasapainon oivaltamiseen. Jos aihe kiinnostaa sinua, niin voit tutustua omaan tasapainoosi kirjojeni, verkkokurssieni tai hoitojeni kautta. Kaikki työ pitä teet itseesi tutustumisen eteen avaa sinulle yhä syvempää ymmärrystä siitä, mitä tarvitset itsellesi tunteaksesi tasapainoa elämässäsi. Sydämen Saaga palveluihin sekä tuotteisiin pääset tutustumaan alla olevasta linkistä.

SYDÄMEN SAAGA VERKKOKAUPPA

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan itseesi syvemmin!