KAKSI PORON VASAA – Valo ja pimeys

Tällä videolla tuon esiin tarinan kahdesta porosta, joka nousi esiin mielikuviini omaa rumpuani rummutellessa. Tarina kertoo poronvasa kaksosista, jotka kokivat toisistaan täysin erilaisen elämänalun. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!

SYDÄMESSÄMME ASUVAT TARINAT

Jos haluaisit kokea jonkin tarinan, joka asustaa oman sydämesi sisällä, niin kutsun sinut ihanien hoitohetkieni äärelle, jossa voimme yhdessä tuoda esiin niitä tarinoita, joita olemukseesi on piiloutuneena sisään. Näiden tarinoiden esiin tullessa pääset oppimaan uusia asioita itsestäsi ja saat syvemmän käsityksen omista lahjoistasi sekä kyvyistäsi. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan hoitoihini ja avoinna oleviin hoitoaikoihin. 

TUTUSTU HOITOIHINI

Sydämellisesti tervetuloa hoitoihini mukaan!

ps. vapaana olevan hoitoajan sisältä löytyy kaikki kolme hoitomenetelmääni esiteltynä videoiden muodossa.