SEURAA VALOASI, ÄLÄ VARJOASI

Tällä videolla otan esiin ajatuksen omasta herkkyydestämme aistia epävarmuuksia toisista ihmisistä ympäriltämme ja kyvystämme havaita epäkohtia herkemmin kuin niitä asioita, jotka ovat hyvin. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!

OMAN HERKKYYDEN YMMÄRTÄMINEN 

Jos haluasit päästä ymmärtämään syvemmin omaa herkkyyttäsi aistia epätasapainoja ympärilläsi niin siihen löytyy monia erilaisia tapoja. Omista palveluistani löytyy tällä hetkellä Sydämen Saaga -verkkokoulutuksia, jotka asettavat sinut oman sisäisen matkasi alkuun ja matkalle kohti omaa sydäntäsi. Tämän lisäksi voit tutustua aiheeseen ensiteokseni SISÄINEN VIISAUTESI – kirjan myötä, jossa esittelen Sydämen Saaga symbolini. Saatavilla on myös tulkintoja kivienergoiden kautta sekä hoitohetkiä, jos haluat saada henkilökohtaista opastusta omalle polullesi. Tässä alla linkki Sydämen Saaga – tuotteisiin.

SYDÄMEN SAAGA -VERKKOKAUPPA

Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan palvelujeni äärelle!