LUOVA KANAVA

Tällä videolla tuon esiin ajatuksia luovuudesta ja siitä, miten voimme toimia luovana kanavana universaalille laajemmalle tietoisuudelle. Kaikki mitä luomme lahjojenne ja taitojemme kautta esiin toimivat laajemman tietoisuuden viesteinä meille ihmisille ja joskus saattaa vain mennä pieni tovi, että ymmärrämme sen mitä olemme luoneet esiin. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

SYDÄMEN SAAGA LUOVUUDEN LÄHTEENÄ

Jos haluaisit boostata omaa luovuuttasi esiin ja saada syvemmän yhteyden omaan luovuuden kanavaasi niin Sydämen Saaga tuotteet ja palvelut toimivat tämän lähteen hyvänä aktivoijana. Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan tuotteisiini ja palveluihini lähemmin.

SYDÄMEN SAAGA -VERKKOKAUPPA

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan omaan luovuuden lähteeseesi!