SOMA BREATH 5 päivän online retriitti

Osallistuin maaliskuussa SOMA Breath:n järjestämään ilmaiseen online retriittiin, jossa pääsin tutustumaan muinaiseen prayanama hengitystekniikkaan. Tämän retriitin aikana järjestettiin useita erilaisia haasteita ja yksi tällainen kisa-haaste oli luoda tanssivideo aiheella ”I love my life”. Retriitin päätösiltana kisojen voittajia julkaistessa sain kuulla, että minun videoni oli valittu tässä teema-kisassa voittajaksi. Olin aivan hämmennyksestä sekaisin, koska ensinnäkään en yleissesti koskaan osallistu tällaisiin kisoihin ja toisekseen en koskaan yleensä voita missään kilpailuissa mitään. Joten tässä kisassa sain tuplavoiton itselleni 🙂 Mukavia katseluhetkiä videon pariin!

SOMA BREATH TEKNIIKKA

Tämän viiden päivän hengitys-retriitin aikana sain niin valtavan upeita kokemuksia itselleni tämän SOMA hengitystekniikan avulla, että haluaisin sinunkin pääsevät kokemaan tuon heidän upean tapansa yhdistää meditaatio + rytminen hengitys sekä mukaansa tempaava musiikki. Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan heidän mini-kurssiinsa ilmaiseksi, mutta se on valitettavasti englanninkielinen. Koulutus on kuitenkin selkeä ohjeiltaan ja antaa sinulle hyviä vinkkejä siihen miten voit itse harjoitella tällaista rytmistä hengitystä. Tuon pienen koulutuksen aikana saat myös yleisymmärryksen tällaisen hengitystekniikan hyödyistä. Joten suosittelen katsastamaan heidän opestusvideonsa läpi. 

free SOMA Breath foundation Course

Mukavia hetkiä hengitysvideoiden pariin!