LOKAKUUN KIVIENNUSTE 2020

Lokakuun kivenä matkaamme tulee maisemajaspis ja teemana kuukaudella on ”muinaiset muistot”. Lokakuun energiat vievät meidät viisauksien äärelle, jotka auttavat meitä muistamaan aikaisempia tapahtumia sekä viisauksia noista aikaisemmista tapahtumista. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

SYDÄMEN SAAGA PALVELUT

Jos haluaisit päästä käsiksi kaikkiin niihin muinaisiin muistoihin, joita kannat mukanasi, suosittelisin tutustumaan regressiohoitoon. Regressiohoidossa pääsemme nostamaan esiin kokemuksia, tuntemuksia ja aistimuksia aikaisemmilta ajoilta. Näin pääset muistamaan ne viisaudet, joita olet oppinut muiden elämiesi aikana tai pääset purkamaan matkastasi pois taakkoja, joita olet ottanut kantaaksesi omaan olemukseesi mukaan. Regressiohoito on yksi omista hoitomenetelmistäni ja löydät sen verkkokaupastani Hoidot -osiosta. Sydämellisesti tervetuloa kokeilemaan tätä lempeää hoitomuotoa!

HEART BALANCE HOITO