SYYSKUUN KIVIENNUSTE 2020

Sydämellisesti tervetuloa kuuntelemaan syyskuun kiviennustetta. Kuukauden teemana on lempeä syli ja se kuvastaa hyvin koronan esiin tuomia tuntemuksia eristäytymisestä ja sosiaalisen kanssakäymisen kaipuusta. Mukavia katseluhetkiä videon pariin. 

SYDÄMEN SAAGA PALVELUT

Tässä kuussa aloitan tunnetaideterapia opintoihin liittyvät harjoitusworkshopit. Aloitin tunnetaideterapia opinnot keväällä 2020 sopivasti juuri, kun korona vasta oli nostamassa päätään esiin. Omalla kohdallani koulutus tuli elämääni juuri oikeaan aikaan ja olenkin päässyt käsittelemään omaa tunnemaailmaani jo useamman kuukauden ajan. Jos innostut kokeilemaan tunnetaideterapiaa, niin siihen löytyy oivallisisa mahdollisuuksia kuukausittain kotonani tai kevään 2021 myötä myös virtuaalisina workshopeeina Zoomin kautta. 

Tästä linkistä pääset lukemaan asiasta lisää:

TUNNETAIDETERAPIA Workshopit