KESÄKUUN KIVIENNUSTE 2021

Mihin ajanjaksoon olemmekaan astuneet itsemme kanssa. Muinaiset Maya ennustukset puhuivat 26.05.2021 päivämäärästä käänteentekevänä päivänä, joka kääntäisi oman tietoisen kehityksemme uuteen suuntaan. Alla olevalla videolla kerron aiheesta hieman lisää. Mukavia katseluhetkiä kuukauden kiviennusteen pariin! 

TÄRKEÄT OMAN KEHITYKSEN ASKELEET

Maailma muuttuu koko ajan ja se kutsuu myös meitä ihmisiä muuttumaan uusien eteentulevien tapahtumien myötä. Miten hyvin tunnet itsesi? Pystytkö sydämesi puhtaalla äänellä sanomaan, että tunnet jokaisen varjosi? Oletko jo valmis kohtaamaan sisimpäsi ja avaamaan mahdollisuutesi uudenlaiseen elämään? Muutoksien teko ei ole koskaan helppoa, miten pieneistä muutoksista saattaakaan olla kyse. Muutoksia on kuitenkin helpompi tehdä, jos ymmärtää omaa käytöstään, omaa tunnemaailmaansa ja omaa ajatusmaailmaansa. Halu muuttua voi olla vahva, mutta kyky tehdä tarvittava muutos voi olla haastavaa, jos emme ymmärrä millaiset olemuksemme osat ovat vielä esteenä omalle muutoksellemme.  Jos kuitenkin haluaisit oppia lisää itsestäsi ja todella tutustua itsesi erilaisiin osiin niin minulla on tarjota sinulle siihen monia erilaisisa työkaluja: kirjoja, kursseja, workshoppeja, hoitoja sekä tulkintoja. Pääset tutustumaan näihin kaikkiin alla olevan verkkokauppa linkin kautta. Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan matkalle omaan sydämeesi. 

SYDÄMEN SAAGA VERKKOKAUPPA