HEINÄKUUN KIVIENNUSTE 2021 – Oman intuitiomme ohjauksessa

Tervetuloa heinäkuu ja vahva intuitiivinen ohjaus. Uusi ajanjakso johon olemme nyt astuneet sisään antaa meille todellakin mahdollisuuden uusia oman elämämme suuntaa – jos vain emme päädy olemaan itse itsemme tiellä. Alla olevasta kuukauden kiviennusteesta pääset kuuntelemaan lisää ajatuksia heinäkuun huikeista energioista. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

MITEN VOIN OPPIA ENEMMÄN ITSESTÄNI?

Jos olen miettinyt miten pääsisit elämässäsi eteenpäin ja olet pohtinut mistä löytäisit oikeanlaisen avun, niin ehkä apu on ollut edessäsi aivan koko ajan. Sydämen Saaga – konseptiin liittyen tarjolla on nyt paljon erilaisia tapoja tutustua itseesi: Verkkokursseja, kirjoja, hoitoja sekä tulkintoja, jotka ovat kuin pieniä mini-opetuksia piirrettyjen kuvien muodossa. Tästä alla olevasta linkistä pääset tutustumaan palveluihini paremmin. 

SYDÄMEN SAAGA – verkkokauppa

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!