ELOKUUN KIVIENNUSTE – Sydämen eheytyminen

Huh, millaiseen aikakauteen olemme astuneet tämän vuoden toukokuun muutosenergioiden myötä. Olemme todellakin matkalla kohti omaa aitoa sydänenergiaamme. Alla olevan kuukausi ennusteen myötä pääset kuulemaan lisää asiasta. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

SYDÄMEN EHEYTYMINEN

Itse olin aikaisemmin ajatellut, että olen työstänit itseäni jo hyvinkin pitkälle ja oletin ylläpitäväni sydämessäni jo melko hyvää tasapainoa. 2020 Vuoden alussa aloittamani tunnetaidetarpia -koulutus osoitti minulle kuitenkin hyvin nopeasti, että en ollut sukeltanut vielä ollenkaan oman tunnemaailman puolelle ja pian pääsinkin todistamaan miten paljon piilotettuja tunteita pääsin kohtaamaan intuitiivisten maalausten myötä. Kaikki tarjoamani palvelut littyvät tavalla tai toisella Sydämen Saaga -konseptiini ja jokainen yksittäinen työkalu Sydämen Saaga symbolissa on kuin ovi, jonka avaamalla meillä on mahdollisuus lähentyä omaa sydäntämme yhä vahvemmin. Laitan tähän alle mikä työkalu liittyy kuhunkin symboliin ja alla olevasta linkistä pääset tutustumaan näihin erilaisiin palveluihin lähemmin. 

Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan työstämään itseäsi eheämmäksi! 

Reija
www.reijalammi.com

Sydämen Saaga symboliikka ja niihin liittyvät työkalut

AISTIMAAILMA – Chakra Balance energiahoito

TUNNEMAAILMA – Tunnetaideterapia Workshopit

FYYSISEN KEHON MAAILMA – Aromahieronta

MIELENMAAILMA – Heart Balance – regressiohoidot

Itse sydän keskukseen ei ole vielä ilmestynyt hoitomuotoa ja uskonkin, että nämä yllä iolevat neljä erilaista työkalua jo auttavat itsellään tasapainottamaan sydäntämme yhä tasapainoisemmaksi. 

Tästä alla olevasta linkistä pääset tutustumaan palveluihini lähemmin:

SYDÄMEN SAAGA – VERKKOKAUPPA