TULOSSA SYKSYLLÄ…

Kaksi vuotinen luova urakka on kohta takana päin ja pääsen viimein julkaisemaan ihka ensimmäisen romaanin. Tässä alla pieni kurkistus kirjan takakannen tekstiin ja teille, jotka olette tulossa Taianomaisille Markkinoille Kullaan Harjulaan 10.07.2021, on pääsy myös kirjan sisällä oleviin teksteihin… 

TAKAKANNEN TEKSTI

”Sara oli luonut itselleen menestyksekkään uran taidemyyjänä kaikista elämänsä haasteista huolimatta. Hän oli juuri lyönyt lukkoon elämänsä parhaimman kaupan ja sen johdosta suunnitellut itselleen pitkän kesäloman Firenzen huolettomassa kaupunkimiljöössä. Kesälomasuunnitelmat kuitenkin kariutuvat yllättävän perinnönjaon seurauksena. Sara joutuu suuntaamaan matkansa pienelle syrjäiselle paikkakunnalle selvittämään edesmenneen tätinsä talon myyntiä.

Täysin yllättäen, perintönä saadun omakotitalon omistajana, Sara ei vielä tiedä millaiseen seikkailuun hän on sukeltamassa. Hän tuntee valtavaa turhautumista lomasuunnitelmien kariutumisesta eikä taloon asettumista helpota karkaileva kaupunkilaiskissa.  Oman haasteensa kesään tuo myös komea remonttimies, jonka Saran täti on palkannut korjaustöitä varten jo ennen kuolemaansa. Kesä on täynnä orastavan romantiikan tuntua, puhumattakaan mystisistä kohtaamisista talon näkymättömien suojelijoiden kanssa. Muutaman talolla vietetyn viikon jälkeen Sara ei ole enää ollenkaan varma, haluaako hän myydä vai pitää talon itsellään. Yksi asia on kuitenkin varmaa, tuo kesä tulee muuttamaan täysin Saran elämän.”