SYDÄMEN SAAGA KONSEPTI – Neljä ovea sydämeemme

Tässä alla olevassa videossa kerron olemuksemme eri osista ja miten ne voivat toimia meille ovina omaan sydämeemme tuoden lisää tasapainoa elämäämme. Nämä neljä ovea edustavat olemuksessamme: aistimaailmaa, tunnemaailmaa, fyysisen kehon maailmaa sekä ajatusmaailmaamme. Silloin, kun nämä kaikki olemuksemme ovet ovat täysin avoinna, voimme sanoa todella elävämme ja kommunikoivamme maailman sekä itsemme kanssa. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

SYDÄMEN SAAGA PALVELUT

Jos haluat tutustua itseesi yhä syvemmin niin siihen löytyy nyt laajasti mahdollisuuksia Sydämen Saaga palvelujeni myötä. Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan palveluihini paremmin. 

SYDÄMEN SAAGA

Sydämellisesti tervetuloa mukaan matkalle omaan sydämeesi!

Reija
www.reijalammi.com