SYYSKUUN KIVIENNUSTE – Kerroksittainen eheytyminen

Uskomatonta, että olemme enää muutaman kuukauden päässä vuoden vaihtumisesta. Miten suuren matkan olemmekaan jo päässeet tekemään itsemme kanssa tämän vuoden aikana. Nämä vuoden viimeiset 4 kuukautta pureutuvat syvälle oman sielumme sopukoihin ja herättelee meitä vieläkin vahvemmin ajattelemaan omia mahdollisuuksiamme ja omia lahjojamme. Alla olevasta kuukausiennusteesta pääset kuuntelaan lisää teemasta. Mukavia katseluhetkiä videonpariin toivotellen!

KASVUMATKA ITSETUNTEMUKSEEN

Kasvumatkoja itsetuntemukseen voi tehdä niin monella erilaisella tavalla. Yksi tällainen tapa voi olla merkityksellisen kirjan lukeminen, jossa pääsee kirjan tarinan muodossa käsittelemään omaa tunnemaailmaansa. Tällainen uusi kirja on ihan lähiaikoina tulossa saataville, joten kannattaa pitää silmällä verkkokauppaani. Uudessa lyhytromaanissani tulen kertomaan nuoren Saran matkasta yhdestä unelmasta toiseen, kun Saran elämä haastetaan tavoilla joihin hän ei ollut valmistautunut. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan eteenpäin niin uusi kirja on julkaistu ennen lokakuun loppua. 

Uudesta kirjasta tulen infoamaan lähempänä julkaisupäivää uudelleen, mutta tästä alla olevasta linkistä pääset tutustumaan jo julkaistuihin kirjoihini:

KIRJAT – Sydämen Saaga Verkkokauppa

Ihanaa syksyn jatkoa toivotellen! 

Reija
www.reijalammi.com