LOKAKUUN KIVIENNUSTE – Sielun arkistot

Lokakuun kivi tulee muistuttamaan meitä tässä kuussa omasta lahjakkuudestamme ja viisaudestamme. Lokakuun energiat kannustavat meitä oivaltamaan miten valtavaa tietoisuutta kannamme koko ajan mukanamme ja auttavat meitä oivaltamaan niitä kykyjämme, joita emme ehkä ole vielä ottaneet käyttöömme. Alla olevasta videosta pääse kuulemaan lisää teemasta. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!  

OMIEN LAHJOJEN OIVALTAMINEN

Minulta kysyttiin jo vuonna 201o, että oletko koskaan ajatellut kirjoittaa kirjaa? Tuolloin olin kirjoiteluut lähinnä runoja kirjoituspöytäni laatikkoon, enkä ollut juurikaan julkaisuut niitä missään mediassa muiden luettavaksi. Kirjan kirjoittaminen oli käynyt mielessäni, mutta tuolloin yli kymmenen vuotta sitten minulla ei ollut minkäänlaista ajatusta siitä, mistä edes kirjoittaisin. 

Muistan miten osallistuin pieneen harrastekirjoittajien ryhmään ja jaoin tuonne ryhmään kappaleen omaa kirjoitustani, jossa kokeilen mielikuvien luomista tarinan muodossa. Sain kuitenkin niin murskaavat kommentit tekstistä, etten enää koskaan lähtenyt jakamaan ryhmässä mitään ja päädyin ajattelemaan ettei minulla ole kirjailijan lahjoja. 

Vuosia meni eteenpäin  ja unohdin koko kirjan kirjoittamisen ajatuksen. Lähdin omalle tietoisemmalle polulleni ja pääsin oppimaan valtavasti uusia asioita. Pian tuon oman matkani alussa huomasin miten pääsin tuomaan asioita esiin omalla erikoisella tavallani ja näin rohkaistuin lähtemään yrittäjäksi 2013 vuoden lopulla. Samoihin aikoihin aloin jakamaan omia mielukiviani sekä ajatuksiani sosiaalisessa mediassa ja vuosien mittaan päädyin luomaan Sydämen Saaga konseptin. 

Kahdeksan vuotta sen jälkeen, kun minulle oli ensimmäisen kerran esitetty kysymys oman kirjan kirjoittamisesta, koin tarpeen koostaa kirjan Sydämen Saaga konseptin ympärille ja viimein 2019 vuoden keväällä julkaisin ensimmäisen kirjani.  Tämä oli melko huikea kokemus, koska 2010 vuonna minulla ei ollut vielä minkäänlaista tietoa mistä aiheesta edes kirjoittaisin kirjan, saati olisin tuntenut, että minulla on edes lahjoja kirjoittaa kirja. 

Nyt 11 vuotta tuon ensimmäisen kirja -kysymyksen jälkeen, olen julkaisemassa jo kolmannen kirjani, eikä uusille kirjojen aiheille näytä näkyvän loppua. Minusta ei tullut kirjailijaa sen vuoksi, että olisin halunnut tulla kirjailijaksi, vaan kirjailijan lahjat löytyivät oman tietoisen polkuni aikana – hieman kuin sivutuotteena kaikelle muulle luovuudelle.  Minä löysin kirjoittajan lahjani etsiessä itseäni ja tutustuessani omaan sisäiseen maailmaani sekä purkaessani vanhoja opittuja käytösmalleja ja tunnemalleja pois matkastani. Nyt olen uuden matkan alussa, jossa pääsen täysin sydämin sukeltamaan sellaiseen maailmaan, joka on minulle kaikista ominaisin. Maailmaan, jossa ei ole olemassa minkäänlaisia rajoja, vaan ainoastaan yhä uudelleen toistuvia  mahdollisuuksia. 

Tässä alla pieni kurkkaus uuden kirjani sisään:

Perintö – lyhytromaani