MARRASKUUN KIVIENNUSTE – Muistojen poluilla

Marraskuu avaa meille mahdollisuuden nähdä piilossa olevat kykymme ja lahjamme kiehtovalla tavalla kuukauden kiven avulla. Marraskuun myötä astumme muistojen poluille, jossa pääsemme herättämään vanhoja muistoja aikaisemmilta ajoilta, ajoilta jolloin ylläpidimme jotain erityistä taitoa. Alla olevalta videolta pääset kuulemaan millaisissa tunnelmissa kuljemme marraskuun läpi eteenpäin. Mukavia katselyhetkiä videon pariin! 

KIRJA-ARVONTA – Uusi Perintö kirjani

Kirja-arvonta on nyt avoinna koko marraskuun ajan ja pääset osallistumaan arvontaan alla olevan linkin kautta. Muista jättää oma kommenttisi videon alapuolelle ja olet automaattisesti mukana uuden kirjani arvonnassa. Jos haluat saada tuplamahdollisuuden voittaa uuden kirjani itsellesi, jaa esittelyvideoni eteenpäin ja kirjoita kommenttikenttään  lisäksi myös sana ”Jaettu”. Tulen arpomaan joulukuun kiviennusteen aikana kaksi Perintö-kirjaa arvontaan osallistneiden kesken. Tämän lisäksi alla olevan  linkin kautta pääset katsomaan kirja-esittelyn uudesta lyhytromaanistani, joka on viimein 2,5 vuoden jälkeen saatettu painettujen kansien väliin.

Kuumtele kirja-esittely ja osallistu arvontaan tästä

Sydänhalauksin, Reija