KIRJA- ARVONTA JA KIRJAESITTELY 

Uusi lyhytromaanini on viimein julkaistu ja kirja-arvonta julkaistu uuteen kirjaani liittyen. Alla olevalta videolta pääset kuulemaan ohjeet kirja-arvontaan ja saat pienen esittelyn uuden kirjani sisällöstä. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

PERINTÖ – Kirja

Tämän kirjan koko kirjoitusprosessi on ollut huikea kokea kirjoittajana ja nyt on ihana vihdoin päästä ojentamaan kirja kaikille lukijoille. Tässä alla vielä linkki Books on Demand -sivuille, jos haluat tilata kirjan itsellesi ja näin tukea neljän hyvin luovan ja intuitiivisen naisen työtä. 

PERINTÖ – BoD.fi 

KIRJASTOT

Jos haluat mieluummin lainata kirjan itsellesi, etkä halua täyttää kirjahyllyäsi lukemattomilla erilaisilla kirjoilla niin sinulla on mahdollisuus myös tehdä omaan kirjastoosi kirjahankinta -pyyntö ja pyytää, että kirja hankittaisiin lähikirjastoosi lainakirjaksi. Näin pääset lukemaan kirjan ilman, että sinun pitäisi ostaa sitä itsellesi ja samalla mahdollistat, että kirjan pääsee lukemaan myös muut ihmiset, jotka eivät välttämättä ole muuten kirjoistani tietoinen. 

LUKUNÄYTE – Perintö – kirja

Mukavia lukuhetkiä uuden kirjan pariin toivotellen!

Reija
www.reijalammi.com