JOULUKUUN KIVIENNUSTE 2021 – Omassa voimassa

Sydämellisesti tervetuloa kuuntelemaan tämän vuoden viimeinen kuukausiennuste. Minkä matkan olemmekaan tehneet itsemme kanssa tämän vuoden aikana. Tässä joulukuun alkumetreillä meillä tulisi olla jo hieman selkeämpi kuva siitä millaista elämää haluaisimme elää ja millaisten ihmisten kanssa ja jos tuntuu, ettei nämä määritelmät ole vielä täysin selkeitä, niin ainakin meillä pitisi olla jo vahva selkeys siitä millaisia asioita emme haluaisi ainakaan enää kokea. Alle olevasta videosta pääset kuulemaan lisää joulukuun tunnelmia. Mukavia lukuhetkiä videoa äärelle toivotellen! 

MARRASKUUN KIRJA-ARVONNAN VOITTAJAT

Marraskuussa minulla oli uuteen Perintö- kirjaani liittyen kirja-arvonta Youtube kanavallani ja lupasin arpoa kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken kaksi uutta kirjaani arvonnan voittajille. Nyt joulukuussa pääsin toteuttamaan arvonnan ja arvonnan onnekkaat voittajat olivat: Sari Viik ja Maarit H. Suuret onnittelut arvonnan voittajille ja heille uusi kirjani lähtee tuota pikaa postissa eteenpäin. 

Perintö – kirjani on ensimmäinen kirjoittamani romaani, joka kertoo nuoren naisen kasvumatkasta oman luovuutensa äärelle. Mukana tarinassa on myös romantiikkaa sekä yllättäviä kohtaamisia perintönä saadun talon näkymättömien suojelijoiden kanssa. En ole itse päässyt lukemaan kovinkaan montaa romaania, jossa olisi henkimaailman olentoja oppaina tarinassa ja sen vuoksi tätä kirjaa oli niin mukava työstää valmiiksi. Toivon mukaan pääsen jakamaan tarinan myötä erilaisia ihmisyyteen ja mystiikkaan liittyviä tuntemuksia lukijoille ja näin mahdollistan uusia tunnekokemuksia lukijoille. Jos et ole vielä päässyt lukemaan tarinaa, niin kirjan pääsee tilaamaan itselleen alla olevan linkin kautta. Kirja on saatavilla kovakantisena kuin myös E-kirjana. 

PERINTÖ – Kirjan tilaus 

Toinen vaihtoehto kirjan lukemiselle on pyytää omaa kirjastoasi hankkimaan kirjan itselleen ja näin pääset lukemaan kirjan lainaamalla sen, eikä sinun tarvitse ostaa kirjaa itsellesi. Tällä tavoin haluan varmistaa, että kirja on kaikkien halukkaiden saatavilla ilman ostopakkoa. 

Mukavia lukuhetkiä kirjan pariin toivotellen!