VUODEN 2022 KIVIENNUSTEET

Vuoden 2022 kiviennusteet ovat viimein nähtävissä. Videolta löytyy myös 2022 vuoden yleisnäkymät sekä tammikuun kiviennuste. Edessämme on huikea muutoksen vuosi, joka tulee kasvattamaan tietoisuuttamme aivan uudenlaiselle tasolle. Alla olevalta videolta pääset kuulemaan lisää asiasta, joten mukavia katseluhetkiä videon pariin. 

Samalla haluan toivottaa sinulle huikeaa uutta matkaa vuoteen 2022. Toivon sinulle paljon ihania uusia seikkailuja sekä rohkeutta kohdata kaikki uudet muutokset elämässäsi. 

Ihanaa uuden vuoden alkua toivotellen, 

Reija ja lukuisat oppaamme

SYDÄMEN SAAGA -PALVELUT

Sydämen Saaga -palvelut on luotu oman tietoisuutesi tutkimiseen ja uusien oivallusten saavuttamiseen. Tarjolla on paljon erilaisia mahdollisuuksia oman tietoisuuden kehittämiseen; verkkokursseja, worskshoppeja, kirjoja, tulkintoja sekä muita ajankohtaisia palveluita, joita ilmoittelen verkkokaupassani aina aika ajoin. Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan palveluihini syvemmin. 

SYDÄMEN SAAGA – Verkkokauppa

Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut palveluideni pariin!

Sydänhalauksin, 

Reija Lammi