ME, ERI TIETOISUUKSIEN KANTAJAT

Tässä alla olevassa videossa halusin tuoda esiin muutama vuosi sitten saamani oivalluksen siitä, että jokaisella meistä on on olemassa oma erityinen tietoisuus, jota jaamme maailmaan, olimme sitten tavallisia tallaajia tai sitten tietoisesti itsemme kanss työskenteleviä. Jokaisella meistä on mukanamme viisautta, josta joku toinen voi hyötyä, jos vain rohkenemme jakaa omia kokemuksiamme muille. Alla olevalla videolla tuon tähän liittyen ajatuksia lisää esiin. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!

SYDÄMEN SAAGA PALVELUT

Jos etsit itsellesi uusia väyliä tutustua itseesi syvemmin olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut omien palvelujeni äärelle. Palvelujeni kautta minulla on tarkoitus voimaannuttaa sinua ja auttaa sinua löytämään omat vahvuutesi. Kuten Sisäinen Viisautesi – kirjassa tuon esiin, sinä olet paljon enemmän kuin tällä hetkellä ehkä tiedostat olevasi ja oma elämäntehtäväni on auttaa sinua näkemään itsesi selkeämmin sekä tuntemaan itsesi syvemmin. Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan palveluihini paremmin.

SYDÄMEN SAAGA – VERKKOKAUPPA

Aurinkoisin kevätterveisin, 

Reija
www.reijalammi.com