MAALISKUUN KIVIENNUSTE 2022 – Sydäntietoisuuden lisääntyminen

Elämä on yllätyksiä täynnä ja aina emme näe kaikkea tapahtumien taustalla olevia vaikutteita tai merkityksiä. Usein saamme tapahtumiin vastauksia vasta vuosien päästä jälkikäteen, kun pääsemme vertaamaan historian tapahtumia hieman neurtaalimmin toisiinsa. Olemme olleet pitkällä sydäntietoisuuden avautumisen matkalla ja loppua ei vielä näy. Elämme tällä hetkellä vahvasti ihmisyyden 3d todellisuutta ja kuljemme haasteista toisiin ymmärtämättä täysin miksi joudumme käsittelemään samankaltaisia haasteita yhä uudelleen.  Maaliskuu antaa meille pienen hengähdyshetken omasta kehityksestämme ja kohdistaa katseemme yhteysen hyvän tuottamiseen maailmaan. Näistä kaikista aiheista kerron kuukauden kiviennusteessa lisää. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!

SUUREMMAN KUVION YMMÄRTÄMINEN

Sen sijaan, että nostaisin tällä kertaa esiin omia palvelujani, haluaisin suositella sinulle kirjaa jonka luin 18 vuotta sitten Australiassa ollessasni. Monelle tuttu kirjailija Paolo Coelho on kirjoittanut kirjan pahan ja hyvän vuorokeskustelusta ihanan pienen tarinan muodossa ”Paholainen ja neiti Prym”, joka herättelee tunteita puolin ja toisin. Suurin kirjan anti itselleni tuolloin 18 vuotta sitten oli oivallus siitä, että ”paholainenkin” on vain rakkauden palvelija, vaikka usein emme niin asioita osaakaan nähdä erilaisten elämäntapahtumien keskellä. 

Voimia ja rohkeutta tähän ja seuraaviin kuukausiin elämän epävarmuuksien keskelle!

Sydänhalauksin, 

Reija
www.reijalammi.com