HEINÄKUUN KIVIENNUSTE 2022 – Selkeät sydämen valinnat

Heinäkuu jatkaa upeaa kesän ”kukkaan heräämis” jaksoa ja muistuttaa meitä miten paljon voimme kokea iloa jokaisessa yksittäisessä hetkessä, jos vain uskallamme avata sydämemme jokaiselle hetkelle ja jokaiselle ihmiselle. Alla olevan videon myötä pääset tutustumaan asiaan lähemmin. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!

SYDÄMEN VALINNAT

Jos et ole vielä lähtenyt tutustumaan omaan sisäiseen maailmaasi, niin tunnetaideterapia on yksi hyvä väylä tutustua itseensä sekä kaikkiin niihin elementteihin, joista olet rakentunut lapsuudesta käsin. Oman uskomusmaailman avautuminen sekä opitun tunnemaailman ymmärtäminen auttaa sinua ymmärtämään omaa sydäntäsi paremmin ja parhaimmassa tapauksessa saattaa avata sydämesi aivan uudenlaisille asioille, joita et ole lapsuutesi jälkeen toteuttanut elämässäsi. 

Seuraavat tunnetaideterapia workshopit ovat jälleen saatavilla elokuun loppupuolella, joten olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan tukimusmatkalle omaan sisimpääsi. 

Tämän linkin kautta pääset lukemaan asiasta lisää: TUNNETAIDETERAPIA 

Aurinkoisin terveisin, Reija