ELÄMÄMME URAPOLUT

Tällä alla olevalla videolla tuon esiin ajatukseni erilaisista urapoluista, joita saatamme käydä läpi om an elämämme aikana. Nämä esiin ottamani kolme toisistaan hieman erilaista työuraa tai työskentelytapaa ovat kaikki hyvin luontaisia osia omaa olemustamme ja parhaimmassa tapauksessa toteutamme niitä kaikkea yhtäaikaisesti omassa työssämme.  Videolta pääset kuulemaan lisää asiasta. Mukavia katseluhetkiä videon pariin! 

AUM – Mantran merkitys

Tällä alla olevalla videolla tuon esiin Hindulaisessa kulttuurissa käytetyt AUM- Mantran symboliikkaa, joka kuvastaa koko valtavaa olemassa oloamme. Videolta pääset kuulemaan lisää miten se liittyy Sydämen Saaga symboliikkaa. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

AUM – Mantran ja Sydämen Saaga symboli

Aurinkohalauksin, Reija