KESÄKUUN KIVIENNUSTE 2022 – Oma voima

Kesäkuun energiat vievät meidät oman voimamme äärelle ja muistuttaa meitä miten valtavaa luovuutta me kannamme mukanamme omassa sydämessämme. Tutustuessa itseemme ja ymmärtäessämme itseämme syvemmin saamme lisää itsevarmuutta ja näin uskallamme seuravat selkeämmin oman sydämemme ohjausta. Näistä teemoista pääset kuulemaan lisää alla olevan kiviennusteen kautta. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

ITSEENSÄ TUTUSTUMINEN

Oma sisäinen tutkimusmatka on tärkein matka, jonka voimme elämämme aikana tehdä ja tähän meille on annettu runsain mitoin työkaluja käyttöömme. Omista palveluistani löytyy kirjoja, verkokoulutuksia, kanavointeja sekä workshoppeja ja niihin pääset tutustumaan lähemmin näiden alla olevien linkkien kautta. Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut palvelujeni äärelle. 

Sydämen Saaga verkkokauppa

Sydänhalauksin, Reija