HELMIKUUN KIVIENNUSTE – Herkkyys 

Sydämellisesti tervetuloa helmikuun kiviennusteen pariin. Helmikuu tuo elämäämme mukaan erityisen tunnemaailman herkkyyden, joka muistuttaa meitä elämän lempeästä puolesta. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!  

SUKELLUS SYVÄLLE ITSEESI

Jos huomaat omassa elämässäsi tilanteita, jolloin eteesi tuotuun tilanteeseesi reakointi hämmentää sinua, etkä välttämättä ymmärrä miksi reakoit tuohon tilanteeseen tavalla jolla reakoit, tuolloin saatat kantaa mukanasi tiedostamattomia tunnemaailman haavoja. Yksi tapa tutustua näihin tiedostamattomiin osiin itsessään on osallistua tunnetaideterapia workshoppeihin. Kirkkaiden värien kanssa työskentely auttaa meitä oivaltamaan omien kokemustemme merkityksen, kuin myös vanhempiemme sekä isovanhempiemme kokemusten merkityksiä. Syvemmän ymmärryksen kanssa koko tunneperimästämme meidän on helpompi purkaa näitä tiedostamattomia toimintamalleja elämästämme ja vapauttaa uutta tilaa tasapainoisemmalle tunnemaailmalle. 

Tunnetaideterapia workshoppeihin pääset tutustumaan tämän alla olevan linkin kautta paremmin.

TUNNETAIDETERAPIA WORKSHOPIT

Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan!

Reija