MAALISKUUN KIVIENNUSTE 2023 – Uudet mahdollisuudet 

Sydämellisesti tervetuloa maaliskuun kiviennusteen pariin. Maaliskuu tulee muistuttamaan meitä energioillaan taianomaisista tapahtumista, joita eteemme nyt tuodaan. Läsnäolo kaikille tapahtumille nousee isoon rooliin, jotta osaisimme tunnistaa nämä kaikki uudet mahdollisuudet edessämme. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!

SYDÄMEN SAAGA KIRJOINA

Oletko päässyt jo tutustumaan Sydämen Saaga konseptin kokonaisuuteen? Osaatko jo tunnistaa mistä kaikista osista olemuksemme koostuu ja millaisia askeleita otamme oman tietoisuutemme kanssa elämämme aikana? Jos haluat tutustua aiheeseen lähemmin niin suositteleisin sukellusta jo julkaistujen kirjojeni pariin, koska ne kaikki kertovat omalla tavallaan Sydämen Saaga konseptista. Tämän alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan kirjoihini paremmin.

SYDÄMEN SAAGA KIRJAT 

Muistutuksena vielä, että osa kirjoistani löytyy jo useammasta kirjastosta ympäri suomea, joten halutessasi voit myös lainata kirjani ja pyytää kirjani omaan lähikirjastoosi, jolloin kirjan pääsee ehkä lukemaan joku toinenkin ihminen. 

Mukavia lukuhetkiä kirjojen pariin toivotellen!

Reija