HUHTIKUUN KIVIENNUSTE 2023 – Kaikki kyvyt käyttöön

Sydämellisesti tervetuloa huhtikuun kiviennusteen pariin. Huhtikuu pyytää meitä käärimään hihat ylös ja valmistautumaan tehtäviin, jotka vaativat kaikkia mahdollisia kykyjämme. Huhtikuu myös aloittaa muutaman kuukauden ajanjakson, joka konkretisoituu heinäkuussa, jolloin huhtikuun kivi tulee uudelleen meille kuukauden kiveksi. Alla olevalta videolta pääset kuulemaan lisää kuukauden teemoista. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

SYDÄMEN SAAGA PALVELUT

Sydämen Saaga konsepti on luotu auttamaan meitä hahmottamaan millaisia kaikenlaisia osia meillä on matkassamme, jotka vaikuttavat jokapäiväiseen elämäämme. Sydämen Saagasta pääset lukemaan lisää Sisäinen Viisautesi – kirjasta tai lukemattomista eri youtube -videoistani, jotka ovat saatavilla Youtube kanavallani. Jos Youtube- kanavani ei ole sinulle vielä tuttu, on se helppo löytää minun nimellä – Reija Lammi. 

SISÄINEN VIISAUTESI – kirja 

Olet enemmän kuin tervetullut videoideni sekä kirjojeni pariin!

Reija