Matkat omaan sydämeesi ovat konkreettisia matkoja niihin energiapaikkoihin, jotka ovat minulle tai kollegalleni Sipra Pihlajaniemelle näytetty vuosien aikana. Tällä hetkellä olemme matkanneet Mount Shastalle Pohjois-Kaliforniaan, joka vuosi vuodesta 2014 vuodesta lähtien ja keväällä 2019 suuntaamme ensimmäistä kertaa ryhmän kanssa Mauille, Hawaijille. Suunnitelmissa on myös tulevaisuudessa löytää oikea paikka Lapista omille koulutusmatkoillemme ja myös lisää kohteita on jo tuotu energeettisesti tietoomme, mutta alla olevassa videolinkissä kerromme tarkemmin millaisen symboliikan olemme saaneet jo näille ensimmäiselle kolmelle kohteille, jotka meille on jo annettu.

Jos olet koskaan haaveillut pääseväsi mukaan matkalle, jossa osallistujat ovat kiinnostuneita aivan samoista asioista, kuin sinäkin, niin tule mukaan matkoillemme, jossa pääset kokemaan asioita sydämelläsi.

Matkoistamme pääset lukemaan lisää TÄÄLTÄ 

Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan!