Vielä on mahdollisuus osallistua ensi kesän Mount Shastan matkalle. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 21.12.2018 saakka, jonka jälkeen päätämme talomme koon matkan aikana niiden ilmoittautuneiden mukaan, jotka lähtevät matkalle. Tässä alla vielä ajatuksia ensi vuoden matkasta ja matkaohjelmista. Mukavia videon katseluhetkiä toivotellen!

Jos haluat kokea jotain erityistä elämäsi aikana niin anna itsellesi mahdollisuus kokea Mount Shasta. Et tule varmastikaan pettymään tämän pienen vuoristokylän huikeisiin energioihin sekä kaikkiin niihin kokemuksiin, joita pääset kokemaan matkan aikana. Shasta on yksi maapallon vaikuttavimmista energiapaikoista, eikä siitä jää sinulle epäilystäkään matkan jälkeen 🙂 

Vielä mahtuu muutama innokas mukaan, ennen kuin matka suljetaan uusilta ilmoittautumisilta. Olet enemmän kuin sydämelisesti tervetullut mukaan!

Tästä linkistä pääset lukemaan lisää matkasta: MOUNT SHASTA