Vuosi 2019 on enää muutaman askeleen päässä ja mitkä näkymät meillä onkaan edessä ensi vuonna. Ensi vuosi lupaa meille sylin kaupalla runsautta kaikissa mahdollisissa muodoissa ja sen vuoksi onkin tärkeää mitää mieli selkeänä sekä kirkkaana kaikille eteemme tuleville mahdollisuuksille. Sydän jo tietää minne se haluaa mennä, mutta mielemme saattaa olla se osa olemustamme, joka vielä epäröi eteen tulevia tilanteita. Toivottavasti viihdyt tämän ensi vuioden ennusteen parissa!

Jos sinusta tuntuu, että sinulla ei ole vielä selkeää yhteyttä sydämeesi niin suosittelen sinua tutustumaan lukuisiin verkkokoulutuksiini, jotka ovat saatavilla Sydämen Saaga teemalla. Jos olet kuitenkin enemmän aitojen kokemusten perään ja haluaisit kokea ensi vuonna jotain huikeaa, niin lähde matkaamme ensi kevät kesällä Mauille tai Mount Shastalle… tai vaikka kumpaankin kohteeseen!

Kaikki uudet oivallukset ja kaikki ihanat kokemukset, jotka sallit itsellesi ensi vuoden aikana, tulevat avaamaan omaa sydäntäsi valtavissa määrissä avoimemmaksi. Ja kukapa ei olisi valmis ottamaan lisää sydänviisautta osakseen 🙂

Tästä linkistä pääset lukemaan lisää ihanista matkoistamme: MATKAT 

Tästä linkistä pääset taas tutustumaan kaikkiin Sydämen Saaga -koulutuksiin: KAUPPA

Ihanaa joulukuun alkua kaikille toivotellen, Reija