Vuonna 2014 matkasin ensimmäisen kerran Mount Shastalle kurssilaisena ja tuon matkan aikana sisälläni heräsi halu laulaa pieniä laulunpätkiä erilaisissa paikoissa, joissa vierailimme. En tuolloin täysin ymmärtänyt mistä oli kyse, mutta nuotit vain nousivat esiin sydämestäni ja arastellen hyräilin nuo sävelet esiin koettaen olla liikaa herättämättä huomiota. Seuraavien matkojen aikana sävelet nousivat yhä uudelleen esiin, mutta huomasin, ettei minulla ollut enää samalla tavalla tarvetta ymmärtää mistä nuo sävelet kumpusivat. Halusin vain antaa niiden vapaasti tulle esiin, koska ne toivat kehooni niin valtavan hyvän olon. Hyräilyn loputtua tunsin oloni aina täysin tasapainoiseksi. 

Vuosien jälkeen pääsin syvempään ymmärrykseen oman äänemme parantavasta voimasta ja miten paljon tunnetiloja voimmekaan käsitellä oman hyräilymme myötä. Tämä on uusi alue elämässäni, jonne olen vasta astumassa mukaan. Tunnen kuitenkin sydämessäni suuren vetovoiman lauluja kohtaan ja odotan innolla mitä kaikkea pääsenkään vielä kokemaan oman ääneni kanssa. 

Tästä alla olevasta videosta voin kuunnella uusimman lauluni. Videossa on mukana  myös sanoma, joka auttaa sinua antautumaan itse sävelten kuunteluun. Tämän videon äärelle voit palata yhä uudelleen halutessasi. Kyseessä on minun lauluni sinun sydämellesi. 

En osaa koskaan täysin sanallisesti kertoa miten suuren vaikutuksen Mount Shasta on tehnyt omaan sydämeeni. Ensimmäinen matkani ei antanut minulle kaikkia suurimpia oivalluksiani, vaan matka toimi enemmänkin portin avaajana omalle uudelle matkalleni. Shastan ympärillä on niin vahva eletkromagneettinen kenttä, että se saa jopa nagivaattorit ihan sekaisin. Minusta itsestäni tuntuu, että Mount Shasta antaa meille omilla energioillaan mahdollisuuden kokea itsemme aivan toisella tavalla. Saamme niin sanotusti käänteisen vaikutuksen itseemme. Näemme oman sydämemme sekä oman aidon olemuksemme ja voimme vain olla omia itseämme. Tämän vuoksi nautin niin valtavasti vierailuista Mount Shastalle. Opin jokaisen matkan aikana aina jotain uutta itsestäni. 

Jos itse et ole vielä koskaan kuullut Mount Shastasta, niin pääset lukemaan matkoistamme TÄÄLTÄ 

Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan!