Otan itselleni oikeuden hypätä hieman ajassa eteenpäin ensi vuoden kesäkuuhun 2019, jolloin kiviennusteen mukaan kuukauden kivienergiaksi meille tulee Pyriitti teemalla Kultakaivos sisälläsi. Olen tehnyt tästä kivestä jo kerran aikaisemminkin videon 2006 vuoden itsenäisyys päivänä, jolloin toin esiin hieman tämän kiven ominaisuuksia oman itsenäisyytemme näkökulmasta. Kaikki tarvittava tieto oman elämämme rakentamiselle todellakin on sisällämme ja ainut asia mitä meidän pitää tehdä on tutustua itseemme ja omiin lahjoihimme uudelleen. 

Olen rinnastanut pyriitin aina omaan sisäiseen valoomme ja tuon sisäisen valomme vahvuuteen. Tämän vuoksi esimerkiksi pyriittikiven energiat ovat niin vahvasti tunnistettavissa. Se symbolisoi sydämessämme olevaa kultaista valoa, joka on laadultaan hyvin vahvaa. 

Kesäkuussa 2019 suuntaamme Mount Shastalle tämän kivienergian siivittämänä ja koska Mount Shasta on muodostunut omaan uskomusmaailmaamme paikkana, jossa voimme kokea oman aidon olemuksemme, niin en voi muuta kuin iloita ensi vuoden matkaamme sekä kaikkea sitä mitä tulemme ryhmänä kokemaan. Mount Shasta, jos joku paikka maailmassa, voi avata meille ymmärrystä siitä mitä teema ”kultakaivos sisällämme” voi todelisuudessa tarkoittaa. 

Oli kyse oman itsensä syvemmästä oivaltamisesta, jonkin upean uuden idean syntymisestä tai oman sydänenergian vahvistamisesta omassa olemuksessa, tulee ensi vuoden Shastan matka antamaan osallistujille tämän kaltaisia kokemuksia. Oman aidon itsensä oivaltaminen sekä konkreettinen kokeminen auttaa meitä aina pääsemään isoin askelin eteenpäin elämässämme. Kultainen pyriitti symbolisoi sisäistä jalokiveämme, joka odottaa koko elämäsi ajan omassa olemuksessasi omaa oivallustasi sen olemassa olosta. Emme voi nähdä koko omaa suuruuttamme ennen kuin ymmärrämme täysin oman valoenergiamme olemassa olon omassa kehossamme. Miten huikea matka meillä onkaan siis edessä! 

Hieman lähempänä ajankohtaa tulemme saamaan vielä tarkennuksia tähän ensi kesäkuun energiateemaan, mutta halusin tuoda jo nyt esiin tämän teeman tarkemmin, koska olemme ottamassa tuolle Mount Shastan matkallemme viimeisiä ilmoittautumisia vastaan tämän joulukuun aikana! 

Olet siis enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaamme, Reija ja Sirpa

ps. Kuvan symboliikka tuo hyvin esiin sen miten upea kimallus meillä on hautautuneena sydämemme sisään ja se pääsee esiin ainoastaan sillä, että rohkenet avaamaan sydäntäsi yhä avoimemmaksi maailmalle. 

Tässä vielä tuo 2016 vuoden itsenäisyyspäivän video nähtäväksi. Videolla kerron hieman myös pyriitin energiasta ja erityisesti siitä mitä tämän nimeomainen sydämenmuotoinen pyriitti edustaa. 

Täältä pääset tutustumaan ensi kesän Mount Shastan matkaamme lisää: MOUNT SHASTA