MYSTISIÄ NUMEROITA

Tämä Sydämen Saaga symbolini ei koskaan lopeta hämmästyttämästä minua. Opin siitä uusia asioita joka päivä lisää. Tänään katselin tätä symbolia illan hämyssä sohvatuolistani. Olin edellisenä päivänä printannut tuon sýmbolin A4-paperille ja se oli jäänyt sohvan vieressä olevalle pöydälle. Silmäni vaelsivat ympäri symbolia enkä varsinaisesti ajatellut yhtään mitään. Siemailin teetä mukistani ja vain katselin symbolin eri osia. 

Katseeni kiinnittyi yhteen symboliin ja mielessäni laskin tuon symbolin aaltoilevat säteet ja sain lukemaksi kahdeksan. En tiedä mikä sai minut ylipäätään edes laskemaan ne, mutta jostain syystä laskin ne silti. Tämän jälkeen katseeni siirtyi kuvion yläreunassa olevaan symboliin ja huomioin katkonaiset säteet spiraalin yläpuolella ja laskettuani ne, sain lukemaksi seitsemän. Tämä sai mielenkiintoni heräämään ja nousin sohvatuolin uumenista hieman ylöspäin ja kurottauduin lähemmäksi tuota paperilla olevaa logoani. Siirryin seuraavaan symboliin ja laskin, että pilven alapuolella on kuusi vanaa vesipisaroita. Tässä kohtaa mieleeni nousi kysymys: ”Mitä ihmettä?”. Nostin tuon printin käsiini ja aloin tutkimaan sitä lähemmin. Kuvion alareunassa olevassa symbolissa näin viisi osaa ja kuvion keskuksessa oli neljä sydämen puolikasta. Mietin: ”Mitä ihmettä nämä numerot tarkoittavat?”.

Kuviota piirtäessäni en ole kiinnittänyt huomiota tällaisiin numeraaliisiin seikkoihin, huomasin ne vasta nyt, kun rauhassa annoin katseeni vaellella ympäri logoa. Lapsenomainen uteliaisuus nousi esiin sydämestäni ja mietin: ”Missä ovat 1,2 ja 3?”. Koitin pinnistellä ja ymmärtää miten nämä ensimmäiset numerot muodostuvat kuvioon, mutta en nähnyt niitä niin selkeästi kuin muita symbolin numeroita. Mietin: ”Onko minulle juuri esitetty arvoitus?”. Onko universumi antanut minulle uuden arvoituksen ratkaistavaksi ja kuulin sydämeni vastaavan: ”Ne ovat vielä piilossa. Niiden ei ole tarkoituskaan olla selkeästi esillä, mutta tulet kyllä vielä oivaltamaan nekin.”. 

Koen, että elämän mysteerit on tarkoitettu jaettavaksi ja sen vuoksi haluankin jakaa tämän arvoituksen myös sinulle. Huomaatko sinäkin tämän saman yhtäläisyyden ja millainen ajatus sinulle muodostuu noista ensimmäisestä 1,2 ja 3 numerosta sekä siitä miten itse näet ne symbolissa? En anna tätä arvoitusta sinulle, jotta voisit löytää ratkaisun minulle, vaan haluan, että pääset saamaan oman oivalluksesi siitä mistä nämä ensimmäiset numerot löytyvät Sydämen Saaga symbolista ja mitä muuta mahdollisesti pääset oivaltamaan symbolin eri osista. Minulla alkoi juuri oma matkani tämän symboliikan äärellä ja innolla jään odottamaan tuota hetkeä, kun oivallan miten nämä viimeiset piilossa olevat numerot ilmenevät minulle esiin 🙂 

Mitä kaikkea tähän symboliin onkaan vielä piiloutuneena? 

Ihanaa arvoituksellista iltaa kaikille toivotellen!

Sydänhalauksin, Reija