LOPPUVUODEN TAPAHTUMAT

Videolla kerron loppuvuoden tapahtumista ja mistä minut voi vielä löytää kasvotusten näiden viimeisten kuukausien aikana. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

LOPPUVUODEN TAPAHTUMAT

Tässä kaikki jäljellä olevat tapahtumat vielä kirjattuna erikseen.

BLACK FRIDAY TARJOUS 09-30.11.2019

Tämä tarjous koskee Sydämen Saaga verkkokoulutuksia OPI TUNNISTAMAAN OMAT ENERGIASI sekä OPI MUUNTAMAAN VÄRÄHTELYÄSI ja tarjous on voimassa 9.11. alkaen aivan marraskuun loppuun saakka. Kummatkin verkkokoulutukset pääsee lunastamaan itselleen nyt huikeaan 97 euron hintaan/koulutus ja koulutuksen materiaali on saatavilla ostohetkestä siihen saakka kun vidoiden äärellä vain viihtyy. Eli oikeus videoihin on ikuinen. Sydämellisesti tervetuloa mukaan! 

KIRJA, RUOKA JA VIINIMESSUT JYVÄSKYLÄ 22.-24.11.2019

Olen kirjojeni ja kirjojeni taittajan Katri Parikan kanssa tämän vuoden viimeisillä messuilla mukana. Tule moikkaamaan ja selailemaan kirjojamme viikonlopun aikana. Tavan mukaan kirjani ovat saatavilla jälleen messuhintaan messuilta! Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

SYDÄMEN SAAGA MINI WORKSHOP la 14.12.2019

Tämän vuoden viimeinen workshop on tarjolla täällä Jyväskylässä lauantaina 14.12. ja tuon tiiviin kolmetuntisen aikana käymme läpi tuttuja energiatunnistusharjoitteita ja lisäksi tuon esiin omia ajatuksiani energiaolemuksestamme ja siitä minkä vuoksi oman energian tunnistaminen on niin tärkeää ja mitä hyötyä oman energian tasapainottamisesta on. Sydämellisesti tervetuloa mukaan!