MITEN VOIT KASVATTAA OMAA TIETOISUUTTASI? 

Sydämen Saaga symboliikasta löytyy viisi oman olemuksesi tärkeintä osaa. Silloin, kun avaudut tiedostamaan herkemmin näiden kaikkien osa-alueiden tärkeyden omassa olemuksessasi, pääset ottamaan paljon tietoisempia askeleita omassa elämässäsi eteenpäin. Miltä tuntuisikaa luottaa omiin valintoihinsa ja ymmärtää mitkä päätökset tukevat parhaiten omaa kehitystäsi ja oman sydämesi tilaa 🙂 Alla olevalla videolla tuon hieman esiin ajatuksia siitä, mitä oman tietoisuutemme kasvu vaatii meiltä. Mukavaia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!

BLACK FRIDAY TARJOUS 

Huikea BLACK FRIDAY tarjous on saatavilla koko marraskuun ajan kahdesta ensimmäisestä verkkokoulutuksestani ja jos olet koskaan miettinyt miten pääsisit eteenpäin itsesi ja oman tietoisen kehityksesi kanssa, niin nyt siihen on oiva tilaisuus. Nämä koulutukset avaavat omaa aistimaailmaasi uudella tavalla ja antavat sinulle uutta ymmärrystä oman tietoisuutesi erilaisista kehitysaskeleista. Olet enemmän kuin sydämellisesti tervetullut mukaan! 

BLACK FRIDAY TARJOUKSET