LUOVUUS JA LUOVA PROSESSI

Tässä alla olevassa videossa tuon esiin Jyväskylän Kirjamessujen innoittamana omaa luovaa kirjoitusprosessiani. Kerron miten tarinat syntyvät mieleeni ja miten kirjoitusprosessi etenee usein hyvin automaattisesti eteenpäin pätkittäin. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen! 

TULEVAT KIRJAPROJEKTIT

Työstön alla on kaksi hieman toisistaan erilaista kirjaa. Toinen kirja on täysin oman luovuuteni tuotos, joka kertoo oman tietoisuutemme heräämisestä ja omien kykyjemme oivaltamisesta. Toinen keskittyy kertomaan todellisen henkilötarinan 30-vuoden takaisista tapahtumista sekä selviytymisestä sellaisesta onnettomuudesta, josta päähenkilön selviytyminen oli täysin universumin johdatuksen käsissä. Ensiteokseni Sisäinen Viisauteni myötä olen päässyt oivaltamaan omat lahjani tarinan kertojana ja tätä tarinankerronta kykyä pääsen harjoittamaan myös omissa hoidoissani, jolloin pääsen toimimaan kanavana luokseni tulleille ihmisille heidän omista sisäisistä tarinoistaan. 

Tämän alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan kirjoittamiini kirjoihin:

SISÄINEN VIISAUTESI ja PERMISSION – runokirja

Tämän alla olevan linkin kautta pääset varaamaan itsellesi hoitohetken:

SYDÄMEN SAAGA HOIDOT

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan itseesi syvemmin Sydämen Saaga tuotteiden myötä!

Reija