VAIKUTUKSEMME NUORIIN

Tämän videon myötä tuon esiin Jyväskylän Kirjamessujen tunnelmaa ja teemaa, joka liittyy vahvasti nuoriin ja nuorten kasvun tukemiseen. 

SYDÄMEN SAAGA KIRJA – SISÄINEN VIISAUTESI

Olen tuonut jo tässä omassa Sydämen Saaga kirjassanikin esiin sen, miten kirja on kirjoitettu lasten hyväksi, vaikka itse teksti onkin osoitettu aikauisille. Uskon, että me aikuiset olemme valtavan suuressa roolissa lasten ja nuorten elämässä. Koen itse, että toimimme koko ajan esimerkkeinä lapsille siitä, miten itse toimimme täällä maan päällä ja nuoret seuraavat esimerkkejämme usein täysin kyseenalaistamatta käytöstapojamme. Näin ollen voisikin sanoa, että tämän päivän nuoret ovat peilejä meidän aikuisten tavasta elää omaa elämäämme. Jos elämme omaa elämäämme omien haavojemme ja kipujemme kautta, tuolloin lapset oppivat elämään omaa elämäänsä meidän aikuisten arkuuksien sekä pelkojen kautta. Jos kuitenkin olemme aikuisina valmiit tekemään oman sisäisen työmme itsemme kanssa tasapaiottaen tunnemaailmaamme sekä ajatusmaailmaamme, voimme toimia nuorile esimerkkeinä omasta rohkeudestamme, omasta luottamuksestamme, sekä omasta innostuksestamme käsin elämää kohtaan. Sisäinen Viisautesi – kirja on osoitettu aikuisille heidän omaan sisäiseen oivallustyöhönsä, jonka he voivat tehtä oman itsensä äärellä. Tällaisen sisäisen oivallustyön kautta voimme päästä käsiin tiedostamattomiin pelkoihin sekä sukupolvelta toiselle jaettuhin toimimattomiin toimintatapoihin. Näin pääsemme purkamaan nuo vanhat tavat ja uskomukset pois matkastamme ja voimme valjastaa sydämemme katsomaan maailmaa avoimin silmin, luottavaisesti, niin kuin lapsetkin tekevät ennen kuin he oppivat meidän aikuisten pelota ja arkuudet. 

Jos Sisäinen Viisautesi – kirja ei ole sinulle vielä tuttu, niin pääset ostamaan oman kirjasi helposti tästä alla olevasta linkistä ja jos olet ihminen, joka mieluummin lainaa kirjoja kirjastosta, niin tämä kirja löytyy jo yli kymmenestä eri kirjastosta saatavilla. Voit aina tehdä hankintapyynnön omaan kirjastoosi, jos kirja ei vielä löydy omasta kirjastostasi ja sinusta tuntuu, että kaukolainausjonot ovat liian pitkät. 

SISÄINEN VIISAUTESI KIRJA 

Kiitos kaikista ihanista palautteistanne kirjan sisällöstä jo tässä vaiheessa ja ihania lukuhetkiä myös tuleville lukijoille kirjan pariin!

Sydänhalauksin, Reija