OMAN AIDON ITSENSÄ NÄYTTÄMISEN TÄRKEYS

Tässä videossa on hieman pohdintaa omasta olemuksestamme ja siitä millaisia mahdollisuuksia meillä viedä omaa elämäämme eteenpäin. Ajatukset nousivat esiin Jyväskylän Kirjamessujen aikana erilaisten kohtaamisten kautta ja kohtaamiemme ihmisten erilaisten näkökulmien kautta omaan elämäämme. Mukavia katseluhetkiä videon pariin toivotellen!

AITO OMA ITSESI

On tärkeää uskaltaa tuoda esiin oma aito olemuksesi ja se mihin uskot omassa sydämessäsi, koska silloin ihmiset, jotka ajattelevat samoin löytävät helpommin toisensa. Joskus matka täällä maan päällä voi olla hieman yksinäistä, varsinkin jos omat ajatuksesi poikkeavat selkeästi muiden ympärilläsi olevien ihmisten ajatusmaailmasta. Tuolloin oman aidon itsesi esiin tuominen on entistäkin tärkeämpää, jotta samanhenkiset ihmiset löytäisivät luoksesi ja pääsisit näkemään, että maailmassa on muitakin samankaltaisia henkilöitä. Uskalla siis tuoda oma sisäinen maailmasi rohkeasti esiin ja luota siihen, että myös sinulla on tärkeä rooli täällä maan päällä. 

Sydäntukeni omalle matkallesi! 

Reija  

SISÄINEN VIISAUTESI- KIRJA

Ensiteokseni Sisäinen Viisautesi kertoo sinun omasta matkastasi täällä maan päällä ja kirjan äärellä pääset tekemään hyviä oivalluksia omasta elämästäsi. Jos haluat kasvattaa omaa tietoisuuttasi ja tutustua itseesi syvemmin niin tämä kirja on saatavilla kaikissa verkkokirjakaupoissa sekä jo yli kymmenessä kirjastossa ympäri suomea. Mukavia lukuhetkiä kirjan pariin toivotellen! 

SISÄINEN VIISAUTESI -KIRJA