MUISTUTUS ELOKUUN ENERGIOISTA

Huomioni tuotiin marraskuuussa viime kesän elokuun energioihin ja koin tarpeen tehdä tästä aiheesta ihan oman videonsa, koska elokuun teemanahan oli ”Universumin bonuslahja” ja tällaisen muistuttelun myötä mieleeni nousi esiin ajatus siitä, että olemme tulleet tietoiseksi siitä lahjasta, jonka saimme itsellemme elokuun aikana. Videolla kerron lisää tästä ajatuksesta, joten mukavia katseluhetkiä videon pariin. 

ELOKUUN BONUSLAHJA

Haluaisin, että palaat ajatuksissasi takaisin elokuuhun tai loppukesän hetkiin ja koita miettiä mitä kaikkea pääsit kokemaan loppukesän aikana tai millaisia ihmisiä pääsit kohtaamaan ja vain mieti olisiko noissa kohtaamisissa ja tapahtumissa ollut jotain omalle kehityksellesi merkityksellistä. Joskus kuljemme eteenpäin niin valtavaa vauhtia ja oma kehityksemme menee eteenpäin niin vauhdilla, että emme välittämättä aina edes huomaa mitä olemme oppineet tai millaisia lahjoja meille on esitelty eteemme. Tämän vuoksi halusin tuoda esiin tämän muistutuksen viime elokuun energioista, koska se on tullut esiin sanana jo niin monen videon aikan tässä syksyn mittaan. 

Mukavia oivalluksia elokuun mahdollisten lahjojen pariin, 

Reija 🙂