SISÄINEN VIISAUTESI KIRJASTOISSA

Ensiteokseni on saanut lentävän alun myös kirjastoissa ja tässä alla on päivitetty listaus niistä kirjastoista, joista kirjani on saatavilla. Huomasin, että useammassa kirjastossa on jonoa kirjasta, joka viittaa siihen, että kirjoja kaukolainataan niihin kirjastoihin, joissa kirjaa ei ole vielä saatavilla. Tämän vuoksi suosittelenkin, että tekisitte omaan kirjastoonne hankintapyynnön kirjastani, jos sitä ei vielä kotikirjastostasi löydy. Aivan ihana on ollut nähdä miten moneen kirjastoon kirja on jo hankittu ja miten paljon kirjalle on kysyntää. Olen niin onnellinen, että kirja on kaikkien ihmisten saatavilla, eikä kirjan ostaminen ole ainoa väylä päästä kirjan viisauksiin käsiksi. Kiitos tuhannesti kaikille tuestanne ja ihanista palautteistanne kirjan sisällöstä! 

KIRJASTOT, joista Sisäinen Viisautesi -kirja jo löytyy

 1. Kurikan kaupungin kirjasto
 2. Seinäjoen kaupungin kirjasto
 3. Pihlavan kirjasto (Pori/Nakkila)
 4. Rauman kirjasto
 5. Turun kaupunginkirjasto
 6. Kaarinan pääkirjasto
 7. Joensuun pääkirjasto
 8. Kotkan pääkirjasto
 9. Elimäen kirjasto
 10. Tampereen kaupunginkirjasto
 11. Rovaniemen pääkirjasto
 12. Kuopion pääkirjasto
 13. Kotkan pääkirjasto
 14. Kuusankosken kirjasto
 15. Sellon Kirjasto (Espoo)

YLIOPISTOJEN KIRJASTOT, joista Sisäinen Viisautesi kirja jo löytyy

 1. Turun Yliopiston kirjasto
 2. Jyväskylän Yliopiston kirjasto

OMA KIRJA 

Jos et malta odottaa vuoroasi kirjaston lainausjonossa niin kirjan saa hankittua itselleen nopeasti myös alla olevan linkin kautta. Kirja on saatavilla Books On Demand sivuilla niin painettuna kirjana kuin myös e-kirjana. Etsin parhaillaan mahdollisuutta tuottaa kirjani myös äänikirjaksi.

SISÄINEN VIISAUTESI – KIRJA